Tuinkussens op maat

Bestel hier je nieuwe tuinkussens op maat. Doorloop de stappen op deze handige website: Kies een kussen, kies een vorm, maak het op maat en bestel. De kussens zijn in verschillende afwerkingen samen te stellen. Van modern strak, tot nonchalant met een plofkussen op maat. De stoffen zijn in vele tinten en dessins en van goede kwaliteit, voor zowel binnen als buiten (UV bestendig).

We leveren je nieuwe tuinkussens natuurlijk thuis af.
 

Kies hier je tuinkussen op maat:

 

Tuinkussens op maat bestellen

Zoekt u naar tuinkussens op maat? U heeft de keuze uit verschillende modellen, die u stuk voor stuk op maat kunt laten maken. Het is voldoende om voor het specifieke model aan te geven wat de afmetingen zijn die u graag wenst te ontvangen en in welke kleur u het kussen wilt bestellen. U zorgt op die manier bijvoorbeeld voor een tuinbank kussen of tuin kussens voor op de loungeset, altijd van de best mogelijke kwaliteit. Zoekt u naar een recht rugkussen voor een goede ergonomische ondersteuning, of gaat uw voorkeur uit naar een schuin kussen waarin u lekker onderuit kunt zakken?
 

Tuinkussens op maat laten maken

U kunt de tuinkussens op maat laten maken, onafhankelijk van het type dat u wenst te gebruiken. De tuinkussens op maat zijn beschikbaar als rechte en schuine modellen, zowel voor de ondersteuning in uw rug als in de vorm van zitkussens. Wilt u daarnaast ook meteen een hocker kussen bestellen? Op die manier heeft u de tuinkussens op maat compleet, zodat u de gehele tuinset daar netjes mee kunt afwerken. Een tuinkussen op maat zorgt namelijk niet alleen voor een fijne ondersteuning van de rug of het zitvlak, het is daarnaast een belangrijk onderdeel van de uitstraling van tuinmeubelen.
 

Plof kussen of regulier kussen bestellen

Binnen de verschillende tuinkussens op maat kunt u gebruik maken van een regulier kussen of een plof kussen. Het plof kussen is wat groter van vorm en zakt verder in, de ondersteuning is wat zachter. Dit brengt een meer speels karakter met zich mee, waardoor het verstandig is om de verschillende varianten met elkaar te vergelijken. U zorgt er op die manier voor dat u de juiste tuinkussens op maat kunt bestellen, in de kleur die u wenst en op basis van de afmetingen van de tuinmeubelen die u heeft staan. 
 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Direct Contact