Hockerkussen op maat

Deze hocker kussens kunnen worden geleverd in elke gewenste afmeting rechthoekig of rond. Wij maken de ritssluiting hiervan aan de kant zoals u op de tekening ziet afgebeeld. Voor de ronde hocker kussen dient u dit even in *opmerking* aan te geven dat u hiervan ook de ritssluiting aan de kant gestikt wilt hebben. De ritssluiting kan het mooiste worden weg gewerkt met een afwerking van bies, dan komt de rits vlak onder de bies te zitten.

Belangrijk:

Het is belangrijk dat u de juiste keuze vulling gaat kiezen om er lang plezier van te hebben. Ons systeem start met onze voordeligste kwaliteit maar wilt u wat meer comfort en duurzaamheid dan kiest u een betere kwaliteit (lees goed op elke keuze de info die op elke keuze of stap staat weergegeven).

Opmerking:

Vaak wordt besloten om het schuiven te voorkomen deze kussens te voorzien van een klittenband bevestiging. Dat wil zeggen dat aan de onderkant het zachte gedeelte van het klittenband wordt gestikt en het zelfklevende haak gedeelte erbij wordt geleverd om aan de onderlaag vast te zetten. Met deze optie kunt u het kussen niet omkeren (van 2 kanten benutten). Het is ook mogelijk onder de kussen een antislip matje te leggen die u op verschillende plaatsen kan aanschaffen, dit voorkomt ook dat het kussen gaat schuiven.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Direct Contact