Over Kussensopmaatkopen.nl

Kussensopmaatkopen.nl is ontstaan uit een samenwerking tussen Primat BV en een twee gerenommeerde ateliers die zich in de loop der jaren elk hun eigen specialisme eigen hebben gemaakt. Primat BV heeft 36 jaar ervaring in de verkoop van zitcomfort en maatwerk voor buiten en binnen kussens t.b.v. loungemeubelen, sloepen (boten) en caravans maar ook keukenbanken of erkers enz.. Ook speciale opdrachten zoals b.v. strandbedden kunnen bij ons in alle gewenste afmetingen en uitvoeringen worden ondergebracht. Dit in combinatie met de expertise van de atelierbedrijven zorgt ervoor dat u verzekerd bent van een schitterend eindproduct. Sales en productie houden elkaar dus scherp om optimaal te blijven presteren.
 

Kwaliteitseisen die wij belangrijk vinden voor garen en -ritssluitingen die wij verwerken

Verder vinden wij het zeer belangrijk dat onze kussens worden gestikt met Serafil UV-bestendig garen en worden voorzien van YKK ritssluitingen wat de duurzaamheid bevorderd. Ook kunt u in onze webshop de nu trendy bies afwerkingen in een aantal leuke contrast kleuren in effen stof maar ook in een aantal leuke kleuren kunstleer invoeren. De keuze van de biezen kan worden gemaakt en u krijgt de afbeelding hiervan visueel op uw scherm. Deze biezen geven speciaal Outdoor kussens een schitterende afwerking.


 

De beste en voordeligste online aanbieder in kussens voor buiten en binnen tuinmeubelen

Een online communicatiesysteem met onze ateliers zorgen ervoor dat wij u tijdig kunnen informeren omtrent de levering en het gekozen vervoer van uw opdrachten. Standaard houden wij ca. 10-12 werkdagen aan met uitzondering van de maanden Juni t/m eind Augustus 15-20 werkdagen.

Primat BV heeft een unieke webshop (calculator) laten bouwen waarin 35 jaar ervaring in verwerkt zit, en hierdoor haast alle confectie opdrachten uitgevoerd kunnen worden. 

Of u nu een compleet afgewerkte kussens wilt hebben of alleen de hoes of de vulling, wij zorgen voor de beste prijs/kwaliteit op Internet.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Direct Contact