Armkussen

Indien u een armkussen wenst op uw bank of fautuil dan kunt u deze los laten staan, maar het beste is deze te voorzien van een klittenband bevestiging indien de romp voorziet in deze mogelijkheid (gladde/vlakke ondergrond). Hierdoor valt het armkussen niet om of gaat schuiven. De keuze vulling kan verschillen, indien u van de armkussen een extra steun verwacht dan kiest u een hardere variant schuim, indien u de armkussen ook als hoofdsteun wilt gaan gebruiken kiest u voor een zachtere variant vulling.

Belangrijk:

Het is belangrijk dat u de juiste keuze vulling gaat kiezen om er lang plezier van te hebben. Ons systeem start met onze voordeligste kwaliteit maar wilt u wat meer comfort en duurzaamheid dan kiest u een betere kwaliteit (lees goed op elke keuze de info die op elke keuze of stap staat weergegeven).

Goede ondersteuning van de arm

In een aantal gevallen wenst men ook een comfortabele armkussen indien men een meubel heeft waar voldoende plaats is om dit te kunnen realiseren. Een armkussen gaat ten kosten van de aantal zitplaatsen (ruimte) in het meubel. Indien u b.v. een rug heeft die reeds schuin in de romp is gemaakt dan kan men een armkussen aansluiten op de schuinte van de rugkussen. Dit ziet er erg fraai uit en het armkussen kan men tevens gebruiken als hoofsteun bij b.v. een bank.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Direct Contact