Plof zitkussen op maat

Handig om te weten!

Houdt u rekening dat u bij de invoer van de afmetingen bij plofkussens de extra ruimte van (1 cm per 50 cm) in de breedte erbij gaat tellen. Dus bij een breedte van b.v. 100 cm kiest u 102 cm en in de diepte adviseren wij (3 cm) over te laten steken. Zou u de preciese maten gaan invoeren zouden de kussens niet passen omdat deze gebolleerd worden aangeleverd.

Belangrijk:

Het is belangrijk dat u de juiste keuze vulling gaat kiezen om er lang plezier van te hebben. Ons systeem start met onze voordeligste kwaliteit maar wilt u wat meer comfort en duurzaamheid dan kiest u een betere kwaliteit (lees goed op elke keuze de info die op elke keuze of stap staat weergegeven).

Belangrijk te weten tijdens de Zomer vakantie:

Onze leverancier van plof binnenkussens zijn met vakantie in week 30-31 en 32. Alle opdrachten in plofkussens die vanaf week 28 worden besteld kunnen worden opgeschoven met 3 weken. Levering van schuim binnenkussens kunnen wij uit eigen fabriek leveren. Indien u een zachte zeer comfortabele rugschuim wil hebben dan is onze Plof look-alike een prima alternatief. Deze schuim benaderd de softe look van plofkussens. 

Extra informatie!

Plofkussens zijn wat nonchalante maar super comfortabele kussens voor mensen die lekker willen wegzakken. Het comfort wordt natuurlijk ook bepaald door het type vulling die wij aanbieden en wij hebben hier een aantal kwaliteiten in, van voordelig naar de wat duurdere latex vullingen, bij elke keuze vulling kunt u op de *info* klikken voor meer uitleg. De hoezen stikken wij in kamers die afzonderlijk worden afgevuld waardoor de kussens stabiel blijven en niet hoeven te worden opgeschut elke keer na gebruik. Wij bieden ook een goedkope vlokken vulling aan met een enkele hoes maar puur om het feit dat een aantal andere aanbieders deze zeer goedkope variant alléén maar aanbieden, wij adviseren deze niet te kiezen omdat hiervan de hoes zonder kamers wordt gestikt en de vulling hierdoor gaat zakken en elke keer moet worden opgeschut.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Direct Contact