Rugkussen schuin op maat

Onderstaande modellen schuine kussens worden gebruikt bij meubelen waarvan de rug haaks staat t.o.v. de zitting. De schuinte wordt bepaald door de diepte van de zitting (u dient voldoende zitvlak over te houden). Voor een prima zitcomfort kunt u het beste een schuinte aan houden van 8-10 cm met een minimale dikte van 4 cm aan de bovenkant. Heeft u b.v. een hoekbank dat kunt u het beste b,v, aan de linkse kant (recht) en op de rechtse kant (schuin links) gebruiken. De verstek kussens worden alleen ingezet wanneer de hoek b.v. niet 90 graden is. 

Belangrijk:

Het is belangrijk dat u de juiste keuze vulling gaat kiezen om er lang plezier van te hebben. Ons systeem start met onze voordeligste kwaliteit maar wilt u wat meer comfort en duurzaamheid dan kiest u een betere kwaliteit (lees goed op elke keuze de info die op elke keuze of stap staat weergegeven).

Opmerking

Zitcomfort wordt bepaald door de schuinte van het rugkussen maar natuurlijk ook het type vulling die u gaat kiezen. In de *info* die u op elke keuze vulling kunt gaan raadplegen geven wij ook uitleg hierover.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Direct Contact