Rugkussens op maat

U kunt online rugkussens op maat bestellen, waarmee u zorgt voor een goede ondersteuning van uw rug en een mooie uitstraling voor de stoel als geheel. Een rugkussen wordt vaak onderschat, we maken nog regelmatig gebruik van de steun van de stoel zelf. Het is voor een goede ergonomische houding echter van belang dat we ook in de rug voldoende ondersteuning ontvangen. U kunt daarvoor zorgen met onze rugkussens op maat, die u eenvoudig online kunt bestellen.

Belangrijk:

Het is belangrijk dat u de juiste keuze vulling gaat kiezen om er lang plezier van te hebben. Ons systeem start met onze voordeligste kwaliteit maar wilt u wat meer comfort en duurzaamheid dan kiest u een betere kwaliteit (lees goed op elke keuze de info die op elke keuze of stap staat weergegeven).

 

Goede ondersteuning van de rug

De rugkussens op maat zorgen ervoor dat u de ondersteuning in uw rug af kunt stemmen op uw specifieke wensen. Wat zijn de afmetingen van de rugsteun van de stoel en wat is de kleur waarin u gebruik wenst te maken van het kussen? Een rugkussen zorgt ervoor dat we in een hoek van 90 graden in de stoel kunnen gaan zitten, waarbij onze rug rechtop staat. Zit u langere tijd in een stoel, of gebruikt u die zelfs om te werken? Dan is een goede zithouding van groot belang, de rugkussens op maat kunnen u daarbij helpen.
 

Rugkussen in iedere gewenste kleur

Uiteraard zijn de rugkussens beschikbaar in tal van verschillende kleuren, zodat u voor een mooie combinatie met de stoel, de tuinset of wellicht de rest van de inrichting kunt zorgen. Bent u op zoek naar rugkussens op maat in een mooie lichte kleur, of wilt u aan de andere kant juist zorgen voor een interessant contrast met de meer donkere materialen? U heeft de keuze uit tal van kleuren. Uiteraard kunt u de rugkussens op maat eenvoudig online bestellen, wij zorgen ervoor dat u hier zo snel mogelijk de beschikking over heeft en u er gebruik van kunt maken. 
 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Direct Contact