Plof rugkussen schuin op maat

Handig om te weten!

Plof rugkussens hebben een nonchalant uiterlijk maar zijn super comfortabel. U kunt bij ons uit diverse soorten vullingen kiezen, van de goedkopere polyether vlokken of polyether sticks tot de veel betere latex vlokken met of zonder mix. met polyester bolletjes (voor binnen toepassingen). De hoezen worden bij ons in kamers gestikt en deze worden afzonderlijk gevuld om een perfecte verdeling te krijgen van de vullingen.  

Onderstaande modellen schuine kussens worden gebruikt bij meubelen waarvan de rug haaks staat t.o.v. de zitting. De schuinte wordt bepaald door de diepte van de zitting (u dient voldoende zitvlak over te houden). Voor een prima zitcomfort kunt u het beste een schuinte aan houden van 8-10 cm met een minimale dikte van 6 cm aan de bovenkant. Heeft u b.v. een hoekbank dat kunt u het beste b,v, aan de linkse kant (recht) en op de rechtse kant (schuin links) gebruiken. Houdt u ook rekening dat u bij de invoer van de afmetingen bij plofkussens de extra ruimte van (1 cm per 50 cm) in de breedte erbij gaat tellen. Dus bij een breedte van b.v. 100 cm kiest u 102 cm en in de hoogte adviseren wij (3 cm) over te laten steken. Zou u de preciese maten gaan invoeren zouden de kussens niet passen omdat deze gebolleerd worden aangeleverd.

Stap 2: kies een plof rugkussen

Extra informatie!

Plofkussens zijn wat nonchalante maar super comfortabele kussens voor mensen die lekker willen wegzakken. Het comfort wordt natuurlijk ook bepaald door het type vulling die wij aanbieden en wij hebben hier een aantal kwaliteiten in, van voordelig naar de wat duurdere latex vullingen, bij elke keuze vulling kunt u op de *info* klikken voor meer uitleg. De hoezen stikken wij in kamers die afzonderlijk worden afgevuld waardoor de kussens stabiel blijven en niet hoeven te worden opgeschut elke keer na gebruik. Wij bieden ook een goedkope vlokken vulling aan met een enkele hoes maar puur om het feit dat een aantal andere aanbieders deze zeer goedkope variant alleen maar aanbieden, wij adviseren deze niet te kiezen omdat hiervan de hoes zonder kamers wordt gestikt en de vulling hierdoor gaat zakken en elke keer moet worden opgeschut.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Direct Contact