Zitkussens op maat

Benieuwd waar u zitkussens op maat kunt bestellen? Wij zorgen voor een aantal beschikbare modellen, waar u eenvoudig online een keuze uit kunt maken. Bent u op zoek naar een rond zitkussen, een recht zitkussen of wellicht een trapezium model? De verschillende varianten van de zitkussens op maat zorgen ervoor dat u deze optimaal aan kunt laten sluiten bij het zitmeubel waar u gebruik van maakt. Gaat het om een loungebank, een zithoek of wellicht een mooie tuinstoel? Aan de hand van de afmetingen is het mogelijk om een zitkussen op maat te bestellen, zodat u daar optimaal gebruik van kunt maken.

Belangrijk:

Het is belangrijk dat u de juiste keuze vulling gaat kiezen om er lang plezier van te hebben. Ons systeem start met onze voordeligste kwaliteit maar wilt u wat meer comfort en duurzaamheid dan kiest u een betere kwaliteit (lees goed op elke keuze de info die op elke keuze of stap staat weergegeven).
 

Vorm van het zitkussen

Het is onder andere van belang om de gewenste vorm van het zitkussen op maat aan te geven. Dient het te gaan om een rond exemplaar, of is het juiste de vierkante vorm die goed aansluit bij het meubel dat u heeft staan? Daarnaast dient u een keuze te maken uit de reguliere zitkussens op maat, naast de plof zitkussens die er beschikbaar zijn. De plof zitkussens hebben een zachtere ondersteuning en staan bekend om het meer speelse karakter hiervan. U kunt hier online een keuze uit maken, zodat de zitkussens op maat tevens goed aansluiten bij de uitstraling waar u met de tuinset voor wenst te zorgen.
 

Online zitkussen op maat kopen

U kunt het zitkussen op maat kopen op het moment dat u weet welke vorm u wenst te bestellen, u de afmetingen door kunt geven en u een goed beeld heeft van de gewenste kleur. Gaat het om een regulier zitkussen of een van de plof zitkussens op maat? U kunt online precies aangeven hoe het zitkussen eruit dient te komen te zien, zodat we direct aan de slag kunnen met uw order en u er vlot gebruik van kunt maken. 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Direct Contact