Maatkussens


Maatkussens bestellen

U kunt maatkussens bestellen voor op uw loungeset, op een tuinstoel of binnen de rest van uw tuinset. Wilt u gebruik maken van een recht kussen met een strakke vormgeving, of bent u op zoek naar een schuin rugkussen om lekker onderuit te zakken? Blader door de verschillende maatkussens, waarmee we graag zorgen voor een ergonomische zithouding en een mooie uitstraling van uw tuinmeubels.
 


Recht of schuin rugkussen

De maatkussens zijn zowel in rechte als schuine varianten beschikbaar. Wilt u bijvoorbeeld een rugkussen op maat laten maken? Het rechte model zorgt voor een rechte zithouding en een goede ergonomische ondersteuning, terwijl u met een schuin rugkussen al wat meer onderuit kunt zakken. Maakt u gebruik van een loungeset of een reguliere tuinstoel? U kunt de afmetingen opnemen en daar de maatvoering voor de maatkussens op baseren. Daarnaast kunt u alleen de hoes of de vulling bestellen, bijvoorbeeld wanneer u uw huidige kussens wenst te herstellen of u toe bent aan een nieuwe uitstraling.
 

Plofkussens op maat

Wilt u liever geen gebruik maken van de strak vormgegeven maatkussens, de reguliere modellen die voor een wat moderne uitstraling zorgen? U kunt als alternatief gebruik maken van de plofkussens op maat. Dit zijn kussens met een zachtere ondersteuning, die er bovendien voor zorgen dat er een meer speels karakter zal ontstaan. U kunt gebruik maken van een plof rugkussen, een schuin plof rugkussen of een van de plof zitkussens. Wat dat betreft heeft u de keuze uit een aantal verschillende maatkussens, afhankelijk van uw specifieke voorkeuren.
 

Zitkussens in diverse vormen

Wilt u zich beperken tot de zitkussens en gaat uw voorkeur uit naar de maatkussens met een strakke vormgeving? U kunt aangeven of u gebruik wenst te maken van de rechte kussens of de schuine kussens, verschillende modellen beschikbaar in tal van kleuren. Kijk onder andere goed naar de locatie van de rits, op de lange of de korte zijde van het kussen. Daarnaast kunt u gebruik maken van een trapezium kussen, zodat de maatkussens altijd optimaal aansluiten bij de vorm van de stoel of de set waar het u om gaat.
 

Online maatwerk kussens bestellen

U kunt de maatwerk kussens eenvoudig online bestellen, u hoeft daar de deur niet voor uit. Het is voldoende om aan te geven welk type maatkussens u wenst te ontvangen, wat de afmetingen zijn en hoe de kleurstelling dient te zijn. Aan de hand daarvan kunt u ervoor zorgen dat u kussens ontvangt die perfect aansluiten bij de tuinmeubels die u heeft staan. Bovendien zorgt u er met de kussens op maat voor dat u kunt rekenen op een ergonomische zithouding, zodat u op een gezonde manier plaats kunt nemen om van de zon of een zwoele avond te genieten. 
 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Direct Contact