Loungekussens op maat

Nieuwe loungekussens op je loungeset? Bij kussensopmaatkopen.nl doorloop je in een paar stappen de bestelling van je nieuwe kussens op maat.
Verschillende dessins, kleuren, tinten en stoffen geven je een enorme keuze. Daarnaast kun je je loungekussens ook nog af laten werken met een bijvoorbeeld een mooie bies en/of knopen.
Staat je loungeset buiten? Geen probleem. Wij leveren de loungekussens op maat ook in buitenkwaliteit stof en vullen de kussens wanneer gewenst met een waterdoorlatende schuim.
Natuurlijk leveren we jouw nieuwe loungekussenset bij je thuis af.

 

Maak hier je loungekussen op maat:

 

 

Loungekussens op maat bestellen

Sommigen van ons kunnen hun lounge kussens zelf maken, anderen maken handig gebruik van de loungekussens op maat die u hier online kunt bestellen. Het is voldoende om de gewenste maat door te geven, net als de kleur die het loungekussen dient te krijgen. Uiteraard heeft u online de keuze uit een aantal verschillende vormen en varianten. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een regulier zitkussen met een ronde of rechthoekige vorm, of gaat uw voorkeur uit naar een plof zitkussen met de vorm van een trapezium? Blader door het aanbod aan loungekussens op maat, die u vervolgens eenvoudig online kunt bestellen.
 

Loungekussen met of zonder plof

De loungekussens op maat zijn beschikbaar met of zonder plof. De plof kussens hebben een zachter karakter, u zal er wat verder in weg zakken. De ergonomische ondersteuning is hierdoor wat minder, de plof kussens zorgen aan de andere kant wel voor een speels karakter en een fijne zithouding. U kunt de plof loungekussens en reguliere modellen eenvoudig online met elkaar vergelijken, om daar een goed beeld van te krijgen. Uiteraard zijn er online loungekussens op maat beschikbaar in de diverse kleuren, u kunt zelf de afmetingen en de gewenste kleurstelling doorgeven.
 

Online lounge kussens op maat kopen

Wilt u online lounge kussens op maat kopen en bent u benieuwd wat daarbij komt kijken? Het is allereerst van belang om een keuze te maken uit de verschillende modellen die er beschikbaar zijn. Zoekt u naar een zitkussen, of gaat het u om een loungekussen ter ondersteuning van uw rug? Wilt u een recht of een schuin model ontvangen en wat dient de vorm van het zitkussen te zijn? U kunt aan de hand daarvan een keuze maken uit de verschillende loungekussens op maat, die u vervolgens online kunt bestellen zodat wij direct met uw order aan de slag kunnen.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Direct Contact