Buitenkussens op maat laten maken

U kunt buitenkussens op maat laten maken, zodat deze optimaal bijdragen aan het zitcomfort, zorgen voor de juiste ergonomie en bovendien goed combineren met de rest van de tuin- of loungeset die u heeft staan.


 

Zitkussens en rugkussens

U heeft binnen de kussens voor buiten bijvoorbeeld de keuze uit een aantal verschillende zitkussens. Bent u op zoek naar een recht model, een schuin zitkussen of specifiek de trapezium buiten kussens? U kunt hier online een keuze uit maken en bijvoorbeeld aangeven aan welke kant de rits dient te komen. U kunt uw eigen zitmeubelen voor buiten opmeten om de maat te bepalen, zodat de kussens voor buiten daar vervolgens goed op aansluiting.

Daarnaast heeft u de keuze uit een aantal buitenkussens op maat voor uw rug. Wilt u gebruik maken van een recht buitenkussen voor uw rug, of gaat uw voorkeur aan de andere kant uit naar rugkussens met een schuine afwerking? Binnen zowel de zitkussens als de rugkussens voor buiten heeft u de keuze uit de strakke modellen, naast de plof kussens die voor een meer zachte ondersteuning zorgen.
 

Plof buitenkussens op maat

De plof buitenkussens op maat vormen een specifieke categorie, dankzij zowel de zachte ondersteuning als de uitstraling waar ze voor zorgen. Maakt u gebruik van een loungeset of tuinset waarbij de materialen niet zo strak zijn, of heeft u veel mooie planten rondom de zithoek staan? De plofkussens voor buiten zorgen dan voor een bijzondere aanvulling op deze uitstraling.
 

Hockerkussen bestellen

Tenslotte kunt u online hockerkussens bestellen, om het geheel netjes af te werken of uw voeten ontspannen ten ruste te leggen. U kunt wat dat betreft gebruik maken van verschillende kussens voor buiten, altijd op maat gemaakt en van de best mogelijke kwaliteit. Blader op uw gemak door de verschillende buitenkussens op maat en bestel de complete set, of maak aan de andere kant gebruik van alleen de hoes of de vulling. U heeft binnen de buiten kussens een uitgebreide keuze, wij zorgen ervoor dat we spoedig voor u aan de slag gaan, zodat u de buitenkussens zo vlot mogelijk in huis heeft.

Hockerkussens worden gemaakt met de ritsluiting aan de onder/zijkant. Zodat de ritssluiting uit het zicht blijft.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.

Direct Contact